Adapazarı Ziraat Odası

ZOBİS
Adapazarı Ziraat Odası > Haberler > ADAPAZARI ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI OLARAK 2020 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Adapazarı Ziraat Odası Meclis Kurulu 2020 Yılı İlk Toplantısı
Adapazarı Zİraat Odası Başkanlığının 2020 Yılı ilk Meclis Toplantısını 07.01.2020 ( Salı ) tarihinde gerçekleştirdi. Meclis Kurulu Başkanı İlhan İLBAKAN toplantıyı açarken 2020 yılının çiftçilerimize bereketli bir yıl olması temennisinde bulundu. Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Ercan ATEŞ üreticilerimiz azı çok ederek tüketiciler ve halkımız için ürettiklerini belirtti. bu üretim sürecinde her türlü zorluğa rağmen pes etmeden ürünlerini üretip tüketiciye ulaştırdılar. 2020 yılında da üretmeye devam edeceklerini ama karşılaşılan zorluklara ve artan maliyetlerle sıkıntı yaşadıklarını belirtti. 2020 Yılı ilk Meclis Toplantısının hayırlı olması temennisiyle sözlerine son verdi.